Landsbyindex

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Indsend billede til Landsbybilleder.dk


Hvordan sender du os billeder?
Indtil videre har vi valgt at modtage alle billeder via e-mail. Det bliver senere muligt at "uploade" billeder via en formular

E-mailen du skal sende billederne til er: billeder#landsbybilleder.dk. (erstat # med @).

Hvilke størrelser skal billederne have?
Vi arbejder med 2 billeder af hver bygning, hus eller relevant motiv. Et billede som vil forekomme i billedoversigten for en given by, samt et større billede (samme motiv) som vil fremkomme ved at trykke i oversigten.

Da mange ikke er i stand til at redigere, beskære, forbedre lys m.m. tilbyder vi at gøre dette for de billeder vi modtager. På denne måde kan du sende det billede du har, i den kvalitet og størrelse det har, uden at skulle tænke mere over det.

Ophavsret
Ophavsretten til billederne på Landsbybilleder.dk tilhører fotografen og/eller den der har indsendt disse. Billederne må ikke benyttes uden tilladelse fra fotografen og/eller den der har indsendt disse. Det er tilladt at linke til alt materiale på denne hjemmeside.
Fortrolighedspolitik
Ingen information om besøgende på vores hjemmeside, uanset hvordan denne information opsamles, vil nogen sinde af Landsbyhistorier.dk på nogen måde blive videresolgt, lejet ud eller videregivet til tredjemand.

De indsamlede oplysninger registreres hos Landsbyhistorier.dk. Vi er således ansvarlig for både indsamling og behandling af data. Alle henvendelser vedrørende dine oplysninger skal rettes til Landsbyhistorier.dk.

Hjælp os!
Vi håber at få så mange som muligt til at bidrage med historier til hjemmesiden. Du kan hjælpe os ved at gøre personer som kender historierne opmærksom på denne hjemmeside, ved at fortælle vidt og bredt om den.

Vi samler lokalhistorisk viden baseret på fortællinger, sagn og historier fra alle egne af Danmark. I modsætning til andre historie-relaterede sider, er Landsbyhistorier.dk baseret på materiale udarbejdet på frivillig basis rundt om i landet, af de mange mennesker som ønsker at bidrage til denne folkemindesamling.

Mangler din landsby på listen, kender du dele af din bys historie eller kender du til en person som du ved kender en af landsbyens historier, så tip en ven om landsbyhistorier.dk eller fortæl din historie til os.

Her er nogle af de byer, der i dag er repræsenteret på Landsbybilleder og Landsbyhistorier: Agerup, Agersø, Als, Arløse, Askø, Aunslev, Bælum, Bistrup, Bølling, Bradsted, Brorup, Bursø, Christiansø, Dybbøl, Ebeltoft, Edderup, Egtved, Engesvang, Enø, Fabjerg, Fangel, Fiskebæk, Fjenneslevmagle, Flintinge, Fodby, Fårup Purhus, Gedsted, Gerlev, Gerå, Gjesing, Glenstrup, Graverhuse, Grove, Grynderup, Gråsten, Gudme, Guldbæk, Gyrstinge, Hæsum, Handest, Harrested, Havbro, Helberskov, Helligsø, Hjardemål_Klit, Hjortshøj, Hjulby, Hørmested, Hørup, Holbæk, Horne, Hvalsø, Hyllinge, Hårslev, Kølkaer, Kundby, Kvislemark, Ladby, Ledøje, Lemvig, Lerbæk, Lettebæk, Lillebrøndum, Magleby, Marvede, Menstrup, Mern, Måbjerg, Nimtofte, Nordrupvester, Nørbæk, Nørreby, Nørrenissum, Nørresem, Nørresøby, Øllerup, Ørslevvester, Østerby, Østerhornum, Østermark, Østertørslev, Oure, Oure, Oustrup, Ramløse, Refsvindinge, Saltø, Sem, Skødstrup, Skraverup, Skrødstrup, Skuldbøl, Slaglille, Søndenbro, Solbjerg, Stenbæksholm, Stenvad, Storerestrup, Sundby, Svankær, Thorslunde, Tingsted, Tirstrup, Tjæreby, Tønning, Tornemark, Torsted, Tyvelse, Tågelund, Vallensved, Veddum, Viemose, Vinstrup, Vittarp, Volstrup, Vorde, Vorgod, Vork, Vormark, Vorning, Vrist, Våbensted, Aarestrup, Aastrup

Vi passer på landsbyernes huse og bygninger!

Nyhedsbrev
Med jævne mellemrum udsender vi et nyhedsbrev. Det er gratis at modtage, og du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage det.