Landsbyindex

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

For virksomheder

Vi elsker at fortælle historier, og vi elsker at høre historier. Men hvad gør vi når dem der kan fortælle historien ikke længere er hos os?

Ved at bidrage med et sponsorat eller en annonce bliver virksomheden kendt som en virksomhed, der støtter arbejdet med at bevare landsbyerne i Danmark, og ikke mindst deres historier. Specielt i "udkantsdanmark" hvor størstedelen af disse byer ligger, er der behov for at skabe synlighed omkring byerne. Dette og mere kan Landsbybilleder.dk (en del af Landsbyhistorier.dk) bidrage til, og jeres virksomhed ligeså.

Den grundlæggende idé med projektet, er et ønske om at bevare den lokalhistoriske kulturarv, der i dag ligger hos beboerne i de danske landsbysamfund. Hjemmesiden henvender sig til en række forskellige målgrupper såvel private mennesker samt undervisningsmiljøer, lokalhistorikere, interesseorganisationer og slægtsforskere.


Målgrupper
Målgruppen spænder fra den brede del af den danske befolkning over skoleelever, lokalhistorikere og andre historisk interesserede voksne, samt slægtsforskere.

Tanken er at hjemmesiden skal levere viden, som kan bruges på forskellige niveauer og til forskellige formål. Alt efter interesse og forudsætninger skal brugerne kunne finde noget de kan bruge i deres specifikke situation, hvad enten det drejer sig om at tilegne sig specifik lokalhistorisk viden, finde oplysninger af generel karakter, forberede undervisningsmaterialer, danne grundlag for temauger/-aftener eller bare har interesse for lokal historie i det område de er opvokset.

De primære målgrupper er blandt andre:

  • Folkeskolen
  • Andre uddannelsesinstitutioner
  • Aftenskoler og foredragsholdere
  • Lokalhistorikere
  • Slægtsforskere
  • Ældrecentre (aktivitetscentre, data stuer m.v.)
  • Interesseorganisationer
  • Den brede befolkning

Vil du vide mere?
Landsbybilleder.dk er en del af Landsbyhistorier.dk, og al henvendelse vedr. sponsorat eller annoncer skal derfor ske til Landsbyhistorier.dk.
Læs mere på Landsbyhistorier.dk

Vi passer på landsbyernes huse og bygninger!

Nyhedsbrev
Med jævne mellemrum udsender vi et nyhedsbrev. Det er gratis at modtage, og du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage det.